Amit a fallabdákról tudni érdemes

Milyen labdát válassz a játékhoz?

Belépőszint

A Zöld a Sárga és a Piros túlméretes labdák a fiatalabb, kezdő játékosok számára készültek. Lassabbak és magasabbra pattannak, így több sikerélményt, jobb szórakozást biztosít a gyerekek számára, ami fontos, hogy ezáltal megszeressék ezt a játékot. Segít nekik elindulni a fejlődés útján.

A PIROS mini egy túlméretezett labda, amely ideális 5-7 éves gyermekek számára.

A SÁRGA mini egy közepes méretű labda, amely ideális 7-10 éves gyermekek számára.

A ZÖLD mini egy standard méretű labda, amely ideális 10 éves és idősebb gyermekek számára.

fallabdaBEVEZETÉS

Bevezetés a játékba

Úgy fejlesztették ki, hogy a játékosok azonnal megszeressék a játékot, és elegendő időt biztosítson a technika és a készségek fejlesztésére. A KÉK pöttyös labda 12% -kal nagyobb, és 40% -kal nagyobbat a pattan, mint a Pro .

 

fallabda

HALADÓ

Élesítsd a képességeid

Javítsd a játékodat egy olyan labdával, amely tökéletes, hogy segítsen a helyes technika fejlesztésében és a képességek fejlesztésében. A PIROS pöttyös labda 6% -kal nagyobb, és 20% -kal nagyobbat pattan, mint a Pro labda. Tökéletes a játékod fejlesztésére és szabadidős játékosok részére.

 

fallabda

VERSENY

Versenyezz egy magasabb szinten

A szabványmérettel tervezett, de 10% -kal nagyobb pattanás, mint a Pro labda, a SÁRGA egypöttyös kiemelkedő teljesítményt és nagyszerű értéket kínál a klubjáték számára.

 

PRO 

Játssz, mint egy profi

A WSF és a PSA hivatalos labdája és az egyetlen labda, amelyet profi nemzetközi squash versenyeken használnak. Ez a legnagyobb kihívást jelentő squash labda profik, versenyzők és klubjátékosok számára.